Jeg sitter her og tenker hvor fort livet kan snu seg <3

Det hjelper og snakke om det ,når en som står deg nær sliter og er så langt nede <3 Jeg hadde ikke trodd at det skulle snu seg så fort ,fra og være en så oppe gående til så langt på bunn ;( Du er en så fantastisk person som alltid smilte og var på topp ,så smeller det så utrolig mye for deg ;( Hvorfor er det slikt ? Vit at jeg støtter deg og skal stå ved din side ,for dette fortjener du ikke ;( Du er tom i blikket ditt smiler ikke lengre og alt er tøft ;( Jeg har vært så på bunn selv og det er tøffe tak ,men jeg kom meg sakte men sikkert opp igjen <3 Jeg er en sterk person som har gått igjennom mye i mitt liv ,men har alltid reist meg opp igjen .Drapsak i familien stygg skilsmisse ja og mye mer ;( Men vet dere jeg har lært mye og blitt så sterk av det meste <3 Jeg har nå flyttet og fått meg nytt etternavn Sørensen etter min Morfar som kom fra Danmark ,jeg er stolt over å bære hans navn videre <3 Håper dere har det bar som leser min Blogg <3 

3 kommentarer

livetmitt93

06.06.2017 kl.14:07

<3 <3

megmona

06.06.2017 kl.15:05

livetmitt93: <3 <3

Ei_heks

06.06.2017 kl.20:01

Ja, livet kan skifte på et øyeblikk. På godt og vondt. :)

Likte godt at du skrev at "det meste" du har vært gjennom har gjort deg sterkere. Jeg lite sans for uttrykket om at det som ikke dreper deg gjør deg sterk. Det stemmer ikke alltid. Og særlig ikke for mange av dem som har opplevd helt ødeleggende ting, som f.eks overgrep eller, som du nevner, drap. Noen erfaringer gir deg sår du bare må la få tid til å gro og legge bak deg. Selv om arret blir der.

Venninnen din er heldig som har deg ved sin siden gjennom hva det nå er hun må gjennom. Det hjelper med noen som virkelig forstår og tar på alvor.

Og en ting er sikkert. Har du vært tur retur helvete noen ganger vet du ikke bare at det er mulig å komme tilbake. Du kan veien, ;)

Skriv en ny kommentar

megmona

megmona

49, Bergen

Mamma til to ,som jeg forguder og er så stolt av <3 Elsker livet mitt men har et så stort savn etter min lille søster som forsvant for 12 år siden .Jeg prøver å gå videre med livet mitt ,men det er vanskelig når jeg ikke får noe svar på min søster sin forsvinning ;( Det jeg er opp tatt av er at alle rundt meg skal ha det bra ;) Men glemmer meg selv ,og det har jeg tenk å gjøre noe med ;) Å skrive ned litt om min søster og dele historien hennes vil sikkert hjelpe ander med å forstå min sorg og ikke minst den store feilen Politiet har påført min familie .Jeg er en positiv person som elsker min kjæreste og mine venner rundt meg ;)

Kategorier

Arkiv

hits