Er det min feil ???

Jeg spør meg ofte selv om det ? Jeg vil være normal jobbe være sosial ,tjene penger som nesten alle gjør ;( Men da jeg var 20 år ble jeg påkjørt av en buss jeg var da ca 6 månder på vei med min datter ;( Jeg satt bak i bilen til min far og det var full kaos rundt meg ;( Ikke kunne de ta bilder av nakken min pga graviditeten min ;( Så ble sendt hjem med nakke krage ? Jeg fikk noen år etter store smerter i nakken min så det ble en rund dans med masse leger og spesialister der jeg er påvist skade .Kom ingen vei med dette ? Så har jeg fibromyllagi ,jeg ble dopet ned av legene ,jeg hadde ikke noe liv satt der og klarte ikke noe var så langt nede ? Så jeg bestemte meg for 1 år siden og prøve LDN fått et nytt liv <3 så nå er sterke medikamenter kastet i bosset ;) Men å leve på nav gir meg ikke en dritt ? Men hva er valget mitt ??? Har gått frisør skolen Negleakadamiet men slet meg ut ;( kurser som nav forlangte jobbet litt utenom ,men var helt knust ;( Men ok jeg må bare godta min hverdag ,jeg er mye bedre etter LDN ;) Jeg har vært igjennom mye ,men som jeg sier se fram og ikke tilbake <3 hjelp der vi kan hjelpe ,ta vare på hverandre <3 klem

4 kommentarer

liveterherlig93

22.03.2017 kl.17:40

ting blir bedre <3

megmona

22.03.2017 kl.17:40

liveterherlig93: Ja og glad for det <3

Apelone

22.03.2017 kl.17:58

Det var leit å lese, men jeg vil si at det er ikke din skyld.

Jeg skjønner at du har lyst til å jobbe, for man ser og hører andre rundt som gjør det. Og tjene penger selv til livets opphold er noe de fleste av oss ønsker, men av og til går ikke ting som vi ønsker.

Jeg håper du finner en ting du kan gjøre og som ikke vil slite deg helt ut. Ta den tiden du trenger, for ting vil alltid ordne seg til slutt.

Klem

megmona

22.03.2017 kl.18:02

Apelone: Ja det og sitte hjemme er ikke noe kjekt ;( Men nå holder jeg på med bok om min søster ,som snart kommer ut ;) Så da får jeg sikkert mye å gjøre med signering av boken min <3 Så er det så godt å få det ut her på bloggen min <3 klemmer til deg <3

Skriv en ny kommentar

megmona

megmona

48, Bergen

Mamma til to ,som jeg forguder og er så stolt av <3 Elsker livet mitt men har et så stort savn etter min lille søster som forsvant for 12 år siden .Jeg prøver å gå videre med livet mitt ,men det er vanskelig når jeg ikke får noe svar på min søster sin forsvinning ;( Det jeg er opp tatt av er at alle rundt meg skal ha det bra ;) Men glemmer meg selv ,og det har jeg tenk å gjøre noe med ;) Å skrive ned litt om min søster og dele historien hennes vil sikkert hjelpe ander med å forstå min sorg og ikke minst den store feilen Politiet har påført min familie .Jeg er en positiv person som elsker min kjæreste og mine venner rundt meg ;)

Kategorier

Arkiv

hits