Tusen takk for alle som sender meg gode ord <3 Trenger det sårt <3

I dag snakket  jeg med politiet  og de jobber med tips som er kommet inn <3 Så glad for at det er så mange som vil hjelpe oss <3 Men jeg reagerer på Advokaten vår hvor er han oppe i dette ;( Vi trenger å få kjæresten inn til nytt avhør ,og jeg jobber ræven av meg for at det skal skje noe ???? Er det virkelig slik det skal være ;( Nei jeg lurer på om vi må få en ny som kan virkelig slå i boret ??? Hva tenker dere ????? Jeg er sliten av helle opp legget sliter meg ut på alle måter ? cold case vil jeg ha saken inn til så de kan se all feil som er blitt gjort i denne saken ??? For det er oss som lider ;( Tenk å besøke en tom grav og vi vet at hun ligger et annet sted <3 Å politiet lar morderen gå fri ??? Er fly sint ??? 

 

 

 

 

12 kommentarer

liveterherlig93

21.03.2017 kl.15:18

håper polti finner hu snart <3

megmona

21.03.2017 kl.15:20

liveterherlig93: Ja håper jeg og <3 er så tøft dette og besøke en tom grav <3 og typen som har gjort det går fri ??? er så sint på helle opp legget ?

liveterherlig93

21.03.2017 kl.15:36

sv: ja skjønner det:/ er helt tragisk at en sånn idiot går fri

megmona

21.03.2017 kl.15:37

liveterherlig93: Huff ja jeg forstår ingen ting lengre ;(

astmaogallergi/Monica's blogg

21.03.2017 kl.18:14

Hei!

Ser du la meg til som følger. Flott og takk!

Men nå har jeg skumlest litt på innleggene dine. Leser vel at du tenker det var/er kjæresten som har gjort henne vondt. Nå er jeg psykiatrisk sykepleier, men er også opptatt av rettssikkerhet. Hva får deg til å tro det? Du har sikkert rett, men så kommer jo den tvilen opp da... - hva om det ikke er han? -hva da? Jeg skjønner at dette MÅ være helt forferdelig. Leve slik i uvissheten. Hvor er hun, hvor ligger hun.. 13 år... Guri malla... det er lenge!

Føler med deg! Det må være helt forferdelig!

Klem fra Monica

megmona

21.03.2017 kl.19:44

astmaogallergi/Monica's blogg: Hei på deg <3 Det jeg kan fortelle deg er at året før hun forsvant så kjørte han henne i fjellveggen og dro henne over på førersiden og stakk av ;( hun hadde da knekt nakken og var hard skadet ;( Jeg fikk den siste telefon av henne der hun skriker at finner han meg så dreper han meg ;( den natten forsvant hun ;( Hun var veldig glad i familien sin og hennes sønn ,som hun besøkte ofte ,siste gang sønnen så henne hadde hun blå merker rund halsen og sønnen ble redd ;( så ja politiet vet og at det er han som har gjort det ,men politiet kom inn over 3 månd etter forsvinningen da er alle spor borte ,så politiet har mye skyld i dette ,som ikke tok oss alvorlig ;( Ola Thune har vært og på saken og alt peker på han ;( Jeg holder på med bok om Trine som snart kommer ut <3 klem

astmaogallergi/Monica's blogg

21.03.2017 kl.20:21

Sikkert et dumt spørsmål ( og fanken ikke si noe på at jeg spør) men var denne mannen norsk?

Ojj ... for søren,. Såpass., jeg mister både ord og mere til jeg nå! Føler som sagt med deg, og er det noe jeg kan gjøre så vær,så snill, ta kontakt. Jeg tror du trenger å prate litt.

megmona

21.03.2017 kl.20:32

astmaogallergi/Monica's blogg: ikke noe dumt spørsmål ;) Nei han er nok Norsk og er den verste og farligste mannen som går løs ;( Jeg kjemper hver dag for at de skal ta han inn for nye avhør ;( Men som du vet her i Bergen er politiet så slapp på slike saker ;( Ja jeg har ikke mange i familien min igjen som bryr seg og det synes jeg er trist ;( Men jeg er sterk og kjemper for min søster <3 Tusen takk for fine ord ,da kan jeg ta kontakt med deg når jeg trenger deg <3 Setter stor pris på det <3 klem

astmaogallergi/Monica's blogg

21.03.2017 kl.21:00

Ok, du vet hvor du har meg! Jeg hjelper deg selvsagt!! Du gir meg beskjed, sant?

megmona

21.03.2017 kl.21:55

astmaogallergi/Monica's blogg: Tusen <3 takk snill du er <3 klem

Livsnytershverdag

22.03.2017 kl.15:24

Sender over varme tanker <3

Og krysser alt jeg har for dere <3

megmona

22.03.2017 kl.15:26

Livsnytershverdag: Tusen takk for det <3 klemmer <3

Skriv en ny kommentar

megmona

megmona

48, Bergen

Mamma til to ,som jeg forguder og er så stolt av <3 Elsker livet mitt men har et så stort savn etter min lille søster som forsvant for 12 år siden .Jeg prøver å gå videre med livet mitt ,men det er vanskelig når jeg ikke får noe svar på min søster sin forsvinning ;( Det jeg er opp tatt av er at alle rundt meg skal ha det bra ;) Men glemmer meg selv ,og det har jeg tenk å gjøre noe med ;) Å skrive ned litt om min søster og dele historien hennes vil sikkert hjelpe ander med å forstå min sorg og ikke minst den store feilen Politiet har påført min familie .Jeg er en positiv person som elsker min kjæreste og mine venner rundt meg ;)

Kategorier

Arkiv

hits